Εστιατόριο 17

Γεύσεις

17-Restaurant-Menu-Images

  • Κακαβιά: Μπουκιές ψαριού/ σκορδόψωμο

  • Κιμαδόπιτα: Πίτα σχάρας/ ταχίνι/ πετιμέζι ρόδι/ γιαούρτι
  • Γαρίδες: Κινόα ταμπουλέ/ κανταϊφι/ ρόκα/ sauce πορτοκάλι
  • Ντολμαδάκια: Κιμάς κοτόπουλο/ ντομάτα/ αυγολέμονο/ βασιλικός
  • Σεβίτσε: Λαυράκι/ σταμναγκάθι/ φραμπουάζ/ λάιμ/ τσίλι
  • Καλαμάρι Σχάρας: Μους λευκού ταραμά/ τσιπς πατάτας/ πικάντικο λαδολέμονο
  • Ταλαγάνι: Πράσινη σαλάτα/ φρέσκα φρούτα/ μαρμελάδα σύκο/ φουντούκια
  • Ρολλάκια Βουβαλίσιου Καβουρμά: Ριζόφυλλα/ πράσο μπραιζέ/ καπνιστό τυρί

  • Τραγανή σαλάτα: Άισμπεργκ/ μαρούλι/ φινόκιο/ πορτοκάλι/ ρόδι/ φιλέ αμυγδάλου/ παρμεζάνα/ ντρέσινγκ ταχίνι-πορτοκάλι
  • Σπαράγγια: Σαλάτα Μεσκλάν/ ντομάτα/ μανούρι/ σφολιάτα/ βινεγκρέτ βατόμουρο
  • Σταμναγκάθι: Ντοματίνια/ ανθότυρο/ ριγανόλαδο
  • Σαλάτα Κολοκύθα: Ταλιατέλες λαχανικών/ πράσινο μήλο/ καραμελωμένοι ξηροί καρποί/ντρέσινγκ μέλι-λεμόνι

  • Κριθαράκι Θαλασσινών: Γαρίδες/ καλαμάρια/ μύδια/ μπισκ/ εστραγκόν
  • Ριζότο Μανιτάριων: Ποικιλία άγριων μανιταριών/ λάδι μαύρης τρούφας/ φλέικ παρμεζάνας
  • Μακαρούνες: Μπουτάκι κοτόπουλο/ βασιλικός/ ανθότυρο/ αμύγδαλο
  • Ταλλιατέλες: Ουρά βοδινού μπραιζέ/ ραγού λαχανικών

  • Φαγκρί: Χυλοπιτάκι/ μελιτζάνα/ αυγοτάραχο
  • Λαυράκι: Πουρέ σελινόριζα/ πράσο μπραιζέ/ sauce λεμονιού
  • Φιλέτο Μόσχου: Πατάτες σωτέ/ sauce pepper/ σπαράγγια
  • Ταλιάτα Σχάρας: Μοσχάρι Black Angus/ κανελόνι μανιταριών/ βούτυρο παστουρμά
  • Μοσχάρι Μπραιζέ: Μοσχάρι Black Angus/ ριζότο/ σαφράν/ πορτοκάλι/ λιαστή ντομάτα
  • Αρνι Ψητό στο φούρνο: Ραγού μπέιμπι λαχανικών/ sauce δενδρολίβανο
  • Χοιρινό Φιλέτο: Σύκα γεμιστά με κιμά και μήλο/ sauce μαυροδάφνη
  • Αγριογούρουνο: Κότσι στην γάστρα/ πουρές πατάτας/ sauce μανιτάριων
  • Κόκορας: Σουβλάκι/ πουρές καρότο/ κάστανο/ πέρλες κρεμμυδιού

  • Μανταρίνι- Σοκολάτα: Μους σοκολάτας/ μπισκουίτ σοκολάτας/ σάλτσα μανταρίνι
  • Μηλόπιτα: Μήλο/ φύλλο κρούστας/ κρέμα καραμέλας/ παγωτό κανέλας
  • Semifreedo “ Parfait”: Καραμελωμένα φυστίκια/ μέλι
  • Fondant au Chocolat: Σορμπέ εσπεριδοειδών/ κρόκαν
  • Ποικιλία από Γλύκα κουταλίου: Ντοματάκι/ Μανταρίνι/ Βύσσηνο/ παγωτό μαστίχα


To «17» καλωσορίζει το φετινό χειμώνα και σας καλεί να δοκιμάσετε το νέο κατάλογο και τα πιάτα ημέρας που εμπνέονται από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

Τα 25 χρόνια λειτουργίας του εστιατορίου μας στην οδό Λυκαβητού 2 στο Κολωνάκι και τα 60 συνολικά χρόνια ιστορίας του αποτέλεσαν την αφορμή για μια νεα πρόταση.

Το ίδιο ισχύει για τις εταιρικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις σας.

Τα Βράδια συνοδεύονται με πιάνο – τραγούδι.

Σας περιμένουμε να νιώσετε από κοντά τις γεύσεις και τη φιλοξενία μας.

Σας ευχαριστούμε